Monday, August 8, 2011

dah tua sudah !!

Salam semua !!! 
kau dah tua Wawa !

huhu ~ sedeyy aku korang kata aku dah tua !! yelaa.. memang makin hari umur makin meningkat .. yezza !!~ today 9 Ogos 2011 merupakan tarikh  
bufday gurlz-20 y'old  


 Alhamdulillah , ramai lagi yang mengingati diri ini sebagai Wawa Ashihara yang dulu .. thanx to all friends facebook aku yang sudi wish .. terharu sangat .. tapi orang CELCOM orang 1st wish kat aku lah .. HAHA!~ 

tak kesahlah sape2 yang wish .. yang penting kita tetap kawan .. thanx juga pada family aku yang sudi wish .. even lewat aku bangun sahur tadi ! hehe ~ kenapa tak sambut ??? ~ actually , nak sambut tapi tak mengapa .. sambut ringkas sahaja di rumah .. aku pun xsuka celebrate2 party bufday .. tapi kan ...... aku teringin makan kek lah !! da bertahun gak xsambut .. HAHA!~

ok, kalau ada gambar2 yang boleh dikongsi, aku akan berkongsi dengan korang .. tapi kalo ada pun, picture kek jelah .. hik3x .. ^_^ ~ 

Sanah Helwah ya Najwa !! :)
wish tuk diri sendiri pulak .. huhu~

4 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara