Friday, July 1, 2011

hasil shooting : ALSP & ELSP 3 2011

Salam sayang semua !! ^__^ ahahaha .. rindu pulak tangan aku ni kat blog .. pendek cerita , aku tak nak bebel panjang-panjang .. aku nak bagitahu hasil dari shooting kami sepanjang program ini .. shooting untuk ELSP & ALSP kami yang buat kat luar dari USIM pon ada ...

aku nak bagitahu .. hasil movie maker untuk ALSP B24 2011 ni , kami buat amat simple .. jadinya , kami hanya dapat tempat ke-3 ... tapi tak ada hadiah ah .. hahahaha ... sekurang-kurangnya dapatlah juga nombor berapa kan..?? hik3x ..!!~

okay , untuk ALSP ni kitaorang tak tangkap gambar pon .. sebab tak ada hadiah !! hahahaha ... ~ semalam tayangan movie untuk ELSP .. group kitaorang memang tak harap pun menang sebabnya terabur grammar , sound tak jelas .. hehehe .. so , aku pun balik la awal .. kawan aku dah ngantuk dan aku pulak sakit kepala lagi .. better pulang jelah coz pikir tak menang kot ....

last-last ... dapat tahu B24 group aku menang no 2 ... dan group B30 , group kawan aku gak menang no 1... waahh !! tak sangka lah .. sebabnya kitaorang semua tak harap apa-apa.. Alhamdulillah , ada rezeki kami kali ini .. LSP last untuk kitaorang buat kenangan lah .. hihihi .. so aku nk tayang sikit group2 aku nih ... capub muka korang sekejap ea geng2 .. !! hahahaha ... ^__^

ini sebahagian ahli group B24 ..

 cuba cari kitaorang !! aku , fara ngn afiqah ?? haa,, takde pon.. da balik !! padan muka xdpt gambar .. amik ko Juwekk !! hahaha ..

 dr kiri :
Nuar . Peja . Atiq . Noh 
tengah2 tu madam kami , mdm Mazliyana

 suka benar dapat hadiah ke dapat menang ?? hihi..

dr kiri :
Nuar . Noh . Din



haa , ini jelah aku boleh kongsi gambar .. yang lain tak dapat masuk sebab2 tertentu ..meh sini nak cerita sikit .. movie ELSP yang kami menang ni MAT JENIN THE MOVIE ... orang2 kuat hasilkan movie ni kebanyakkan lelaki .. nak ushar2 tak dorang..?? hahahahaha ....

Mohd Ridhwan 
Annuar Johari Shah
Qhairul Shazwan
Mohamad Izzuddin
Mohamad Faizal 
Ukasyah
Muhammad Noh
A'tikullah
Mohd Imran
( tak dapat jumpa fb dia )

oklah , ini je aku dapat tag nama diorang .. yang perempuan nak jugak ke..? tak mengapa lah .. aku bagi nama orang kuat cerita Mat Jenin saje.. ahhhahaha ...~ bagoslah korang .. seronok dapat kerjasama dengan korang .. hehehe .. ^__^


No comments:

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)