Monday, July 18, 2011

belog tukar wajah !!

salam semua !! dah makan ? dah mandi ? dah solat ?? hehehe ..~ sebelum itu , salam nisfu Sya'aban semalam.. akhirnya bulan sya'aban bakal menghilangkan bayangan dari pandangan kita... sama-sama kita menunggu kewujudan bulan yg penuh Barakah 2 minggu nanti .. ^__^

actually , aku nk cerita sikit tentang belog kesayangan aku nih .. hehe .. korang nak tahu ke ?? secara detail tu aku bagitahu kemudian lah ..~ sebokk ahh korang nih .. HAHA~

belog tukar wajah


HAHA!!~ inilah rupa belog baru aku .. dulu belog aku tema pink .. sekarang pun masih pink.. aku tak tahu kenapa maybe sebab banyak sangat templete or background warna pink.. aku pun amik jelah.. yang penting belog aku dah bertukar wajah !! sukaanyaaaaa.... (:(:

No comments:

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)