Monday, June 13, 2011

Sepang ke KLIA !!

actually , aku tak tahu ah nak letak tajuk apa . ak sumbat jelah tajuk pape . yang penting ada entry terbaru !! nway , this entry nak story about our shooting kt KLIA pulak kot . hari tuh n entry lepas nih kitaorang g shooting kt Kg Giching .. shooting untuk progrm kitaorang Language Support Programme for English .. movie title secret yee , tggu abes baru dpt tahu . tapi ramai dah tahu la.. haha ..!!!

cam bese laa arey mggu keje xde apa lagi mengemas dan memasak jelah kejenya . tapi tetap bosan . tengah masak2 tetiba dapat mesej tanya aku free tak sekarang ? busy la kot . sebab after wat semua tuh aku nak wat asgment Akidah dgn kwn aku tapi after ditanya , kami pergi juga sebab pikir pelakon extra 'orang kampung ' tak ada .. sian laa kat budak laki , diorang bertungkus-lumus siapkan lakonan nih .. bagos2 .. macam ni laa students !! hehehe ..^__^

pergi sana je sampai da Zohor , apa lagi .. kami solat dulu sblm mula . pastuh shooting kat area Masjid Sultan Abdul Samad KLIA sahaja ..carik2 bahan pastuh baru jumpa tempat ... strategik kot ..!! hahaha .... tapi kan , kelaparan kot masa tu .. hahaha .. tapi boleh tahan lagi lah .. sampai2 sana inilah sebahagian keje aku suka tangkap gambar tak serupa gambar . hentam jelah snap gambar .. da bosan tahap gaban kot ...

 asalnya nak buat kat sini kot .. tapi tak jadi sebab apa entah ,,, malas aku nak tanya .. banyak tanya pulak yang ikot nih .. hehehe ...

aku suka snap yang ini !! sebabnya lawa .. cantiknya rumah Allah .. Subhanallah!!
walaupun yg aku amk ni hanya tempat wuduk tapi cantik sangat2 ..

hahaha ... kami sempat nk snap after solat . hehe ... peluang jangan dilepaskan kawan !!

ini rupa pintu gerbang depan masjid la kot .. hehe ..

sudah !! ini jee aku sempat snap untuk dijadikan bahan photoshoot aku kali ini .. kalo ada masa lagi amik la lagi kot .. itupun kalo rajin la nk posing or snap !! hahaha .. oh ye , korang mesti pikir nape tak ada picture ramai2 kan..?? aku nak je amik . tapi pikir ane tahu ada yang tak suka nak snap picture , so tak payah lah ... jumpa lagi lain entry !!!!!!!^___^

No comments:

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)