Thursday, June 23, 2011

last Shooting : Shooting ALSP 3

Ahlan wa sahlan .. wamarhaban bikum.. ^__^ kembali blogwalking di blog Juwekk !! mesti tak sabar nk tunggu apa sebenarnya entry kali ini ??? entry ini nak cerita pasal shooting kami untuk ALSP pulak
( Arab ) .. seblum ini yang entry Hentam Kromo dan Sepang ke Klia shooting untuk ELSP 3 ... now , yang Arab buat kat Usim sahaja ..

Shooting Arab ni buat ringkas je sebab leceh kot... gambar sebelum ini tak ada ... yang ada hanya gambar last shooting tadi .. huhu ... memang last posing lah .. hahahaha ...!!  enjoylah dengan group aku B24 kali ini .. seronok .. masing otai sudah sekarang ... hehehe ...

anak-anak dara !! hahaha ..


hahaha .. minah jambu !!

kat tengah2 ni pon jadi ..ish3x..

sementara tunggu turn lakon tadi ...

ini aku kat tempat bulatan Iqra' dpn canselori..

lagi sekali posing kat sini !! lawa pokoknya ,..heheh..

haaa , ni la gambar yang dapat candid.. ada lagi yang lain .. tapi aku malas nak letak .. huhu ... oklah , enjoy2 lah korang yee ... kami semua tak sabar menunggu hari tayangan movie kami nanti .. kita nantikan saja apa kesudahannya .. hehehehe ..

4 comments :

  1. comey gambar...guna adobe ek.?pandai..huhu

    ReplyDelete
  2. hehe...xdela.. xgune adobe pon... adobe mls nk edit lbh details..
    suke edit2 ...=)

    ReplyDelete
  3. cantik2 lah semua.. btw thanks follow my blog :))

    ReplyDelete
  4. jieha: nway... thnx,,,!! sume bese2 saje...hehe...jieha ag comey..:)

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara