Thursday, June 16, 2011

KANAK-KANAK RIANG !!

selamat petang !! jumpa lagi jua akhirnya kita kan ?? huhuhu .. actually , aku tak tahu apa yang happy sangat hari ini ... tapi hari ini sangat best kot ... semalam kempunan aiskrim malaysia yg 20 sen tuh . sanggup p buat petang semalam .. baru buat sekejap je dah nak habis !! aisshh !! ni lah org dewasa bila teringat zaman kanak-kanak .. hahaha ..^__^

hari ini pula , dari pagi tadi kot tak reti duduk diam .. hehe .. dah macam orang apa je dari pagi tadi .. hmm ... habis kelas tadi sudah pukul 5 petang ... tapi balik2 je rumah tengah buat shooting budak FSU .. so kami pun jalan2 pusing ... hajatnya nak pergi makan sebab perot dah ngeley sudah semua .. haha !!

pendekkan cerita , malas nak taip ni .. penat gila tadi ... last2 kitaorang pon pergi ke taman .... g taman ingat nak jalan2 je.. apa salahnya kitaorang berposing sebentar !! hehehehe ... ~ nak tengok ke gambar2 yang sempat kitaorang snap...??? alaaa , dah lah dah tua bangka tak malu nak amik gambar kat taman kanak-kanak .. kalau amik je tak apa , ni siap main sekali .. ish .. ish .. ish ... ^__^

ini pic 1st kitaorang tangkap .. anak siapalah semua ni kan..??
asyik muka kitaorang je kat taman ni.. hahaha ..

ini lagilah .. sengal boleh tahan ... hahaha .. sanggop tu posing kat sini ...



inilah budak rumah aku .. dari kiri :
aku , fara , k,mah , fika , intan ..
yang amik gambar ni maryam .. huhu...

hahaha .. cam budak2 jee ...^_^

teka ini anak siapa ??? baju itam tu k.su FSU ... 
anak2 arab ni anak ustaz COMEL aku !!
Ustaz Dr Mosbah !! cumil tak ..?? berebut tau ..

ini yang aku nak cerita sekejap .. 1st aku bergambar dengan anak ustaz ada tapi tak masukkan lagi ... anak masukkn ini saja ... yang kelakarnya ingat diorang boleh speak in English .. sekali akaknya kata " تكلم بللغة العربية " ... sebabnya masa itu aku nak suruh diaorang bergambar .. sekali gagap lah pulak aku !!  sebut ambil gambar pun dah macam apa ... ta' ta' ta' khuz  surah ( تأخذ الصورة ) ... sabo jelah ...=)

oklah .. setakat ini je bole aku kongsi ... ada lagi gambar tapi kat orang punya handset ... nanti ada masa aku masukkan lagi yee ... papai !!

2 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara