Friday, February 25, 2011

hangout . hangout . hangout !! (^_^)

Juweekk kembali semua !! hehe ,, (:
hari nih baru aku ada kesempatan nak update blog nih ,, coz before nih busy laa sikit jee tp banyak .. 
haa , camne tuh ?? huhu .. pandai2 laa korang pk sendiri yee ,,

okee laa , aku nk cer sikit nih ...
ce cite ce cite ..!! hahaha ,, aii.. sabo jelh aku ,,, nih pngaruh Hantu Kak Limah Balik Rumah laa nih ,,,
sonok plak tgok cer tuh , majo ramai budak2 da terikut gaya dialog cer tuh ... =)

nih aku nk cite nih !! haa , meh dok rapat2 lw nk dgo ...
lw ta na taw lak meh dok renggang2 butakan mata korang tok bace ,, HAHA..!~
smlm aku kuar gi Midvalley terlanjur naa jupe sorang member aku nih ...
bertolak punyer laa lambat ktm tuh ,, maklum laa , arey Jumaat ,, ceh! ape kena mengena seyh ..??!!

sampai jee sana , haa ,, ktorang taa tau nak wat guane ... HAHA..!~ cam orang bodoh jee ...
then kami pon gi ahh ke Food Junction .. coz perot kami da BERIRAMA tradisional .. ghazal , keroncong ,, ape kejadah ag tah ... lantak ko ahh mahal ke taa ke ,, adat laa da nme Midvalley .. Hohoho !~
harap maklum laa , kami ni terpaksa kongsi makanan ,,, satu pinggan 2 orang ,,, disebabkan nk cover perot untuk melalak nnti ... HAHA !~ nak g tgok wayang no laa ... coz aku nih pantang dpt kerusi , atoii .,.. teros tydo laa jawabnya aku ..!! Hehehe ,,, (",)

then , kami meround-round taa tentu arah mencari tempat apa2 jelh ,.,,
yang penting kami ta naa usik Cinema ngan Bowling !! coz what ?? coz nnti kami ta balek2 kang ... lame law kt ctu ,,, HAHA..!~ better kami menjaohkan diri dr tmpat2 cmtuh dlu coz kesuntukan masa ....
before tuh kami pose-pose laa depan gym centre ...
 
( aku , tima dan wina )

 
kanak-kanak riang ria senyum bersama ..
pas tuh ... kami pon merayau2 laa mencari tmpat .. akhirnye ...
kami pergi ke The Garden's Mall ... nk g karok pnyer pasal ... 
( da tau mahal kt ctu nk g gak , tp lw student card dpt murah ,,, 
dgn semangat melangkah kaki ke cna )

so , da sampai tempat tuh ,,, namanya Red Box ,, tmpat VVIP punyer ,, nak masok pon ta bole sembarangan maa ... skali nk bayar tuh ,, attoyaaii !! mbe aku wt slack plak .. aku ngn Julie bawa da student card ,, sorang mbe aku ta bawa , ag sorang lak bkn student ... esshh !! melepas laa .. kecian tol kami !! tp naseb kami hampir2 menyebelahi laa ... coz ada sis nih naa blnje coz dye da book room pai kol 5 pm , tp t'paksa kuar bab dia ada meeting ... tp tersilap kap lak sis tu dpn kaunter ,, so orang cina LANGSI tuh taa bagi kami amk alih ahh ... sis tu pnyer bertungkus-lumus na bg kami sampai nk bg member card dye kt kami ... tp cina LAHABAU tuh ta bg ,, siaal ahh lu !! haa , kan aku da mencarot ... 
malas ak nk ingat balik ...STOP !!~

lepas tncion pnyer pasal aku pon mencapub kan diri kt tengah2 laluan nih berposing bongek !!
yee aahhh !! tencion dohh ... sabo jelh ...  so apa ag ... lanjan jelah weyhh ...

 
aku pose je msti c Julie blkg tuh nak pose gak ...

 
wahh !! Juwekk .. tembam gilaa ko .. senang hati ..(",)

after that , kami pegi ke MPH naa mencari Novel ...
apa ..?? novel CINTA ?? alalalaa... sory la geng ! aku ta layan novel2 cam tuh .. hehe ...
aku mula nk cari comic kartun Jepun ... nama penulis ASHIHARA HINAKO ..
sebab apa ?? sebab ada nama aku kt ctu !! ahahaha ... aku suka bku penulis tuh ...
tapi ak pk2 balik , taa naa ahh beli ,.. bazir je kot duit tuh ,,,, hehe ,.. no KEDEKUT okee ,, 
but aku terpaksa memikirkan penting ke taa ,.,. sama jelh tuh ngeekkk !!! hik3x =)
tetiba gah belek2 buku aku nampak satu buku nih ,,, 

buku nih aku men amik jee .. HAHA..!~ law tak aku nak amik buku Rasuk .. 
ttbe tgn gatal nak amik yg nih ..nih laa tajuk dia ' Siapa Yang Menegur Tadi? '

last skali destinasi terakhir kami sebelum balik coz kawan ak sorang nih dye ada hal so terpaksa stop smpai cnie jee ... kami pon menuju ke Secret Recipe's ... masing2 mengidam nak makan mknan kt ctu especially cakes dia .. perghh !! marvellous .. hehehe ...

nih aneka kek-kek kami ! hehe ..
( dr ats kiri : tima . wina...)
( dr bwh kiri : julie . aku ..)
1 pieces cake RM 6.50 only ..

aku men order jee air nih ... apa nama tah ..
yg pnting Lemon laa kot .. RM 7.50 only

 
nihh kek pilihan aku ... Tiramisu .. aku pk kek bese .. rupanya rase Coffee..

 
dr kiri : Lemon juice RM 7.50 ,
Chocolate milkshake RM 8.50 ,
Orange juice RM 7.50 .. 

 banyak2 kek yang kami amik laa kan ...
kek nih jadi pilihan aku ,, nama dye apa tah ...
Indulgence xsilap aku ,,, sedap dohh !!

okee laa .. abes sudaa ... so , lenkali lw hangout aku aku bawak korang jalan2 yee .. HAHA..!~
pasnihh ta tau nak p ane laa ... huhu ,, tata ,,, (: (:


2 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara