Tuesday, February 1, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !!

HAHA..~~
aku nihh TERsangat laa ketgglan zaman..
aku baru dok ushar2 coment kt entry aku...
ttbe nampak plak dis contest ..!! 
wooww !! interesting !! da terlanjur aku da men terjah2 berBLOGwalking ..
aku nk join gak ahh .. isi masa SABOT pale ak nihh jap.. kui3x..=)

aku dpt taw dis contest pon coz d' tag oleh fikmeluv.. :))
tengs dear coz tag my bloggie..



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO
  2. peserta PEREMPUAN digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas . setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry Farzana Farzanto . Beliau akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011. 
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda . korang nak edit sendiri ke ape ke .. lantak korang laa ... huhu... 
niihh senarai 5 orang rakan blogger aku yang bertuah kerna 
aku telah terjah & blogwalking korang pnyer blog yg sejuk mata tengok .. cm sejuk pewot aku nk makan korang  !! hehe..

Okee .. !! gudluck sumee ... (^_^)

4 comments :

  1. aiyark,blog kita xcomel xcantik xkemas lohhh..hahahah...InsyaAllah kita join

    ReplyDelete
  2. berblogwalking apew yunk??
    ta paham laa. :(
    (lagi ketinggalan zaman) hehehhe

    ReplyDelete
  3. blogwalking tu jln2 ke blog org len ,,, hehe

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara