Saturday, January 22, 2011

SAYANG aku masuk ICU...(!_!)

hurrmm....sedey laaaa......
aku ta taw nape.... tp yg pnting aku teramatlah sedey skg.....:((
satu2 masalah timbul....ade je dugaan tok aku... takpe... aku redha semuanyaaaaa.......

kenapa ngan SAYANG aku.??? hurrmm.. dye kene thn kt ICU laaa... uuwaaaa..!!! sedey tuhh!! aku da mula merinduinya..... tidaakkkk!!!! aiisshh.. ape kowg nih... SAYANG yg aku mksdkn tuh....my LAPPY laaa...
dye tetiba sakit......... da seminggu kowt.... isshh... rindunya kat dye.... wt mase nihh... aku tak on9 cam selalu....
yelah..sape je nk bg ak pnjam lappy dorang.. masing2 cm xbg jerkk... dulu ble aku 1st bawak.... semua guna.... takpelah.... malas nk pk..... ngan masalah sekarang ag.....

aiisshhh........ aku da geram giler skg.... ase cam nk tumbuk orang ag jeee.....!!! ag2 nak sound double trouble je kat budak yg bajet PANDAI...!!!! geram doohh!!!.......... dye mang suka wt aku geram agknye.....
da ahh ngan mslh aku xsettle ag.... sakit aku nihh ag.,.. atoyaai...!!

 

benci ahh cmnihh... nape laa aku  bole dpt kawan yg PANDAI.... tapi kedekot ILMU???? ta bole blaa siaaak...... ayt dy bkn men ag kap kt aku...... " wa... t ko ajar la aku cmne nk buat ni..." aku open jek... tp bile aku tye spth perkataan dowg bole lak wt xdgo... law jawab pon ntah bg ape je kat aku....

helloo..!!! kowg bace n pahamkan ekk...
law kowang nk kata aku  tade usaha nk carik.... aku pon bole kap kt korang laa... blajo laa sndry carik... aku blajo bnda2 tuh xde sape yg tnjuk kt aku... ak mntak tlg sape2 pon xde sape nk gtaw..... bajet siaaaallll!!!!!!!!!aku paling benci bodoh orang cm tuhh..... egt aku sorang la.... korang tuh patot pk diri korang cmne baru hentam diri orang laen.... aku bole je sound depan2 korang... tpaku memikirkn kte ni kwn.. tak perlu laa nk heboh2... tp aku geram ahh ngn sikap korang melayan pangai korang tuh....
ahh..sudaa laa.. aku malas nk panjang lebar... sape2 yg ase tak suka ngn entry nih.. ko jgn sedap2 nk coment advice aku ke ape..... korang pk n cermin diri masing2 dlu.... and sape2 yang terasa dgn statement aku nihh.. pandai2 la ko tutup muka ko tuhh..!! bio bg tebal ag muka ko.....
nihh blog aku.. suka aku ahh nk tulis apa2 pon.. law ase2 ta suka tuh  ta pyh la korang nk bace yeerkk.. wt semak jerkk..!!!

2 comments :

  1. sabar nyer wawa...
    ak memahami apa yang ko rasai sekarang nie....

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara