Thursday, January 12, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 7 - Sedang Buat Apa Hari ini ?




31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 7 - Sedang Buat Apa Hari ini ? | Sorry sebab Wawa lewat update semalam punya entry. Sebenarnya boleh je update tajuk ni untuk hari ini tapi Wawa malas nak tangguh-tangguh. Nanti makin lama nak habis update entry ikut tajuk.

Semalam buat apa? Hmm, sebenarnya semalam buat kerja rumah je. Hihi.. Waktu pagi buat apa yang patut. Kemudian tengahari masak. Lepas tu petang pulak Wawa tak ingat. Hahaha ! Ohh, lupa semalam Wawa kemaskini apa yang ada dalam hardisk Wawa. Susun cerita Korea lama-lama punya. Sebab Wawa suka bersepah letak. Hahahaha ! :D

Cerita Wawa ada ni tak banyak sebab sejak Wawa hilang hardisk masa konvo 2014, Jadi cerita pon tak banyak cam dulu sampai tak muat dah hardisk nak save cerita english, korea, hindustan, melayu, thai seram dan koleksi cerita seram yang aku simpan. Tak percaya ke aku peminat cerita seram dari cinta.. Kekeke~

susun episod Running Man

Cerita Korea Lama + Baru sikit

Kalau hardisk Wawa yang tu tak hilang, rasanya dah nak ratus dah koleksi cerita. Haha... Tapi takpelah, Wawa budak baik. Walaupun banyak cerita selain Korea, tapi percaya tak korang Wawa banyak lagi tak tengok? Wawa tahu kumpulkan je tapi tak reti nak tengok semua. Kekeke ~


OKlah, tu je dapat Wawa ceritakan. Babaiii!~

9 comments :

  1. Hehehe...layan korea jugak.
    Coffee prince dan my girl tgk berkali2 pun tak jemu. Sebab hero dan heroin dia. Running man pun layan juga tapi lepas Gary keluar...aura RM dah kureng. 2day1night paling best. Now Goblin pulak sbb minat dengan dua lead actor tu.

    Wawa...Dangal best tau.

    ReplyDelete
  2. Hehehe...layan korea jugak.
    Coffee prince dan my girl tgk berkali2 pun tak jemu. Sebab hero dan heroin dia. Running man pun layan juga tapi lepas Gary keluar...aura RM dah kureng. 2day1night paling best. Now Goblin pulak sbb minat dengan dua lead actor tu.

    Wawa...Dangal best tau.

    ReplyDelete
  3. wahhh.. banyaknya movie wawa simpan.. zaman akak simpan tgk movie kat laptop dah lama berlalu.. time zaman study dulu rajin la tgk.. skrg anak dah 3 ni, nak tgk tv pun x sempat.. hahaha

    ReplyDelete

  4. Ahaaa.. kdrama lover here.. 😘😘
    Hard Disk 1TB penuh kdrama saja.. hehe.

    ReplyDelete
  5. banyaknya wawa....bila nak tengok tu

    ReplyDelete
  6. Nak mintak sikit cerita Korea pleaseee. hehhehe

    ReplyDelete
  7. banyaknya simpan...akak tengok movie dekat internet aje...

    ReplyDelete
  8. perghh juling mata tengok, hehe

    www.neezalife.com

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara