Wednesday, July 19, 2017

# beauty # beauty blogger

Bold Brown Smokey Makeup Look



Bold Brown Smokey Makeup Look | Dah lama Wawa tak buat entry tentang makeup look kan? Sebabnya Wawa tak ada idea nak namakan makeup look tu sebab favourite top eyeshadow Wawa color brown. Banyak dah look brown Wawa buat. Ini pun main taram je nama look ni. Hahaha..


Wawa lebih suka eyeshadow rata camni kalau nak jalan-jalan pergi dating ke dinner ke. Eceehhh! Dinner kat rumah je dah lerrr ... Nanti Wawa sertakan sekali video tutorial ringkas makeup ni di akhir sekali. Sekarang kita layan dulu gambar.

selfie belakang langsir juga lawa :D


Ada orang kata cahaya Ilahi lagi nampak natural dari cahaya ringlight. Macam Wawa lebih suka cahaya Ilahi. Tapi bukan nak kata cahaya ringlight tu menipu. Idoookkk lerrr kan. Cuma cahaya ringlight lagi best nampak segala pori2 yang luas terbuka. Kekekeke.. Takyah percayalaahhhh ...


Ok tak kali ini punya makeup look? Nanti Wawa bagi video short-short buat haritu. Cuma videonya tak berapa lengkap sebab potong-potonglah katakan. Hahahaha....

Tungguuuu Wawa update video disini.........


2 comments:

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)