Thursday, May 11, 2017

Soft Smokey Eyes Makeup Look



Soft Smokey Eyes Makeup Look | Dah lama Wawa tak share tentang makeup kan? Actually, entry ini sepatutnya dah lama buat tapi Wawa lupa memanjang. Maklumlah, dah nak tua ni makin mereput. Hahahaha !! Wawa redah makeup kawan masa ni sebab asalnya nak buat betul-betul smokey eyes. Tapi mata kawan pun asyik berair je so tak boleh nak tonyoh kuat-kuat dan masa pun limit masa ni.


Hasil sebelum dan selepas makeup oleh Wawa sendiri. Dah nampak macam hantu cantik hidup pula muka kawan ni. Hehehehe... Mujurlah dia melayan je karakter yang perlu dia bawa. Haha!


Posing sakan kawan kita ni. Wawa pun tak terpikir untuk posing. Yang tahu asal dapat snap gambar berselfie dah cukup. Ada talent dia ni. Fashion Designer tu.. hehehe..


Okay, last barulah gambar wefie Wawa dengan kawan. Ada banyak tapi malas nak spam banyak-banyak kang orang jemu tengok muka Wawa ni. Hahaha!

Untuk gambar lain-lain, korang boleh follow ig makeup Wawa dan juga ig personal Wawa tau..

Ig Makeup : @makeupbywawaashihara

Ig Personal : @wawaashihara

Facebook : Wawa Ashihara


2 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara