Wednesday, January 11, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 6 - Gambar Bermakeup & Tanpa Makeup





31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 6 - Gambar Bermakeup & Tanpa Makeup | Ini entry sangat mencabar. Dan minta maaf korang sebab Wawa takde idea nak bagi tajuk. Main letak je tajuk ni. Ampunnn !!! 

Sebenarnya Wawa tak pro pasal makeup, masih newbies dan masih belajar lagi. Entri ni sepatutnya kena bagi gambar yang bermakeup byself bukan MUA or sesiapa makeupkan tau. Tapi lupa nak bagitahu uolls jangan letak gambar orang lain makeupkan.

Wawa nak share gambar Wawa sebelum dan selepas makeup jelah. Kira sama lah maksud dia makeup dan tanpa makeup. Hihihi.... Tapi semuanya Wawa buat simple aje bukan makeup tebal.. Ulang sekali lagi, semuanya hanya makeup simple sebab untuk diri sendiri :)



Makeup sendiri je mampu. Ini semua just simple je makeupnya. Masa makeup ni pun main tibai je barang yang nampak dicapai. Kening tu jangan cakaplah sebab Wawa tak reti ukir kening cacat sebelah tu.. Hahaha!



Ini Wawa makeup sendiri juga. Masa ni saja-saja makeup sebab nak test foumdation baru. Tetiba tengok kening je yang menjadi dari yang lain. Memang betullah orang kata, kalau sekali buat jadi mesti lagi sekali tak berapa menjadi. Ke sebab masa ni tiada gangguan tu yang jadi? Kahkahkah!


Oklah, takyah lelama tengok. Burukkk !!! Hahaha.. See u next entry ! Bye~


32 comments :

  1. cantik!! wawa tak make up pun dah cantik.. make up simple pun tetap cantik.. hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum wawa....cantik la ...cun lagi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cun sbb makeup je mama..huhu... xnatural beauty..

      Delete
  3. Wawa natural beauty. makeup simple pun dah ok

    ReplyDelete
  4. cantiknya! untung tangan seni pandai makeup hehe

    ReplyDelete
  5. cantik makeup sendiri..akak kalau makeup sendiri entah apalah jadi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp akk natural beauty..xmakeup pon lawa..hehe

      Delete
  6. so cantik ! untungnya pandai makeup. hehe

    *fina letak gambar by MUA, sebab memang takpenah makeup sendiri, takkk retiii. heheheh
    http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-6-makeup-vs-no-makeup.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. cntik sbb makeup..lw xmakeup aduhhh...larikkk org tgok....haha

      Delete
  7. adore your make up :D

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  8. Sekali imbas..gambar yg 1st tu..muka mcm yana samsudin.. :)

    ReplyDelete
  9. comel. pndai mekap lah ni.
    xlist blh nmpk pebezaannya kan!

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara