Saturday, January 7, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 3 - Gambar Bersama Kawan




31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 3 - Gambar Bersama Kawan | Yeay.. dah masuk hari ke 3 join cabaran ni. Macam makin seronok pulak sambil blogwalking blog orang baca entry sekali. Wawa nak share beberapa gambar with friend...



Gambar ni masa Wawa study di USIM.. tak ingat tahun bila. Sekarang ni ramai dah kerja, ada juga yang tak kerja... yang paling penting ramai dah kahwin dan ada juga yang dah ada anak :)

Gambar ini pula masa last final exam kitaorang sebelum latihan industri. Geng rumah sewa kitaorang majoriti satu course. Ada yang dari Kelantan, Selangor, Kuala Lumpur dan Johor. Dalam gambar ni 6 orang dah kahwin termasuklah Wawa.. kekekeke....



Okay, ini pula gambar masa pergi wedding staff tempat praktikal dulu. Praktikal sempat kenal dalam 4 bulan gitu. Ada lagi 2 orang tak join sebab kerja masa ni.. Yang dah kahwin Wawa dengan Fayadh, yang putih-putih melati tu bakal berkahwin. Yang lagi sorang kanan tu single, mybe tidak.. hihi...




Ini gambar last year masa pergi wedding kawan kat Batu Pahat. Akhirnya berjumpa semula kawan masa Maahad Johor dulu. Cantik-cantik dorang tau sekarang, kalah Wawa.. hehehe.. Yang ni tak tahu siapa yang bakal berkahwin setakat ni Wawa sorang je kot yang baru kahwin dalam gambar ni..


Seronok bila dapat jumpa kawan-kawan sekolah lama semula walaupun sekejap kan. Rasa macam masa tu majlis reunion besar-besaran, Hahahahaha ~~


See u next entry... Daaa !!~


#jdtblogger   #31dayschallengebyjdtblogger

12 comments :

  1. meriahnye kawan dia :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-4.html

    ReplyDelete
  2. USIM ke?
    Semua comel dan cantik2 belaka dia dan kawan2 dia.

    ReplyDelete
  3. Thanks sebab jenguk blog akak...sorry lambat nak tinggal komen...maklumlah mak-mak ni busy sangat...hehe..

    ReplyDelete
  4. wah USIM...

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-3.html?m=1

    ReplyDelete
  5. memang best kalau dapat reunion dgn kawan2 lama kan wawa.. lagi2 kalau mcm akak ni dah 10-15 thn lepas habis belajar.. semua dah jadi mak2 org kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak...rasa cam xsbr nk tua sikit...kekeke

      Delete
  6. assalamualaikum wawa...mmg seronok kalau dpt berjumpa kekawan lama masa belajar dulu..teringat kembali peristiwa ketika bersama2 mereka...:)

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara