Saturday, January 7, 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 2 - Gambar Setahun Lalu




31 Days Challenge by JDT Blogger | Day 2 - Gambar Setahun Lalu | Haha.. Wawa buat tajuk cabaran tapi Wawa sendiri takde idea nak bagi... gambar setahun lepas pun Wawa lupa gambar apakah? Adoii.. makan semut banyak sangat oiii ! Wawa pilih gambar dekat timeline facebook jelah ikut tarikh... aci dokk?? kekekeke :D




Wawa masuk suratkhabar oii ! Jakun jap je pastu dah takde perasaan.. haha.. Instagram Wawa terpilih untuk keluaran Harian Metro masa ni. Terkejut juga sebab tak tahu pape then tetiba ada orang DM kat instagram bagitahu ada keluar paper instagram kita. Hahaha! Gambar spec mata lalat juga keluarnya... Terima kasih dik sebab concern dengan akak. Walhal tak kenal pon... hihi... mungkin dia baca paper kot..




Oklah, kali Wawa bagi gambar yang betul setahun lalu tapi lebih sikitla ea.. haha! Lebih bulan sikit setahun setengah yang lalu.....



Inilah gambar setahun setengah sikit yang lalu.. haha... Gambar apa tuh? Tunang laa..... nak tahu kisah time ni?? Hmm, nantilah Wawa cerita buat entry khas punya... kekekeke... Kalau ada yang nak baru Wawa buat. Kalau tak ramai nak baca malas nak buat.. kahkahkah !!



Ok jumpa next entry ! 



#jdtblogger   #31dayschallengebyjdtblogger

7 comments :

  1. Wah masuk paper. Tahniah dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...instagram je pon...
      btw, tengss ! :)

      Delete
  2. wow xtgk bnda lain dh...tgk bear yg bsr tu..

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-2.html

    ReplyDelete
  3. wah, best :)
    http://meteoraproduction.net/2017/01/day-2-challenge-gambar-setahun-lalu/#comments

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... thanks.. dah blogwalking sane da :)

      Delete
  4. tahniah sis :D


    *a visit from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-2-gambar-setahun-lalu.html ... (baru sempat nak bw. sibuk final exam. hehehehe)

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara