Monday, October 17, 2016

Brace 8 | Kurus & Cantik Berseri 2 Dalam 1





Brace 8 - Kurus & Cantik Berseri 2 Dalam 1 | Susah betul sekarang nak maintainkan badan kan? Yelah, Wawa ni memang kuat makan, lagi-lagi bila ada makanan simple tapi menyelerakan. Aduh, rasa tergugat bila menahan. Tapi sekarang Wawa tak perlu risau lagi kerana Wawa terjumpa satu produk yang diformulasikan dengan 2 dalam 1 ni! Sebab apa? 

Kebanyakkan produk kurus yang dikeluarkan sekarang berbentuk kapsul, tapi dengan Brace 8 Slimming & Whitening by Brace Beaute HQ mengeluarkan produk kurus berupa serbuk iaitu dengan hanya kemam dibawah lidah dan telan sahaja. Mudah bukan? Yelah, sekarang zaman semua nak mudah, tak perlu nak telan pil bagai apa semua. Bukan untuk kurus je, untuk cantik berseri pun boleh tau. Jarang dengar produk kurus dan cantik kan?

Jom Wawa perkenalkan serba sedikit tentang Brace 8 ini.



KANDUNGAN BRACE 8 SLIMMING & WHITENING


1. Collagen

· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbaharui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau

· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi 

3. Garcinia Combogia


· Merawat masalah perut buncit 
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis) 

4. Hoodia


· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana

· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera

· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit




CARA PENGGUNAAN / PEMAKANAN

Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein.3 in 1 atau bergas.

Untuk kesan yang lebih baik, hendaklah diambil secara konsisten. Jangan skip-skip nanti resultnya pun loading jelah. Hehe..


REVIEW WAWA CONSUME BRACE 8




 Mula-mula dapat Brace 8 ni, Wawa sangat teruja sebab packaging dia yang comel tapi isi yang padat cukup untuk consume selama sebulan. Brace 8 ini berperisa coklat, memang sedap dan senang nak consume sebab dia berupa serbuk.




Start consume Brace 8, ianya mengawal nafsu selera makan. Malah, ianya tidak mengganggu rasa sakit perut tapi ia melancarkan sistem penghadaman kita tanpa perlu berulang-alik ke tandas. Walaupun dengan hanya satu scoop, tapi ia sangat mengenyangkan. Untuk permulaan consume ni, Wawa kerap buang angin. Hehe.. Mybe angin dalam badan banyak sangat kot.

After seminggu consume, Wawa dapat rasa kulit Wawa rasa licin dan lembut jer. Yelah, collagen dalam Brace 8 kan ada, itulah fungsi collagen sambil merawat kulit muka sambil kurus. Hehe.. Ini memang betul-betul 2 dalam 1 lah. Bahkan rasanya juga seakan susu tepung coklat. Sedap diratah begitu sahaja atau jika tak selesa, boleh bancuh dengan air juga.





TAWARAN MENJADI AGEN AFFILIATE BRACE BEAUTE

Berita baik untuk anda! Pihak Brace Beaute mengajak anda untuk menjana pendapatan dengan menjadi agen affiliate mereka.

Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship. Terdapat 4 pakej utama untuk menjadi agen dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus setiap kali belian semula ataupun bonus pengenalan produk kepada pengguna.


Antara Produk-Produk Brace Beaute :

1. Freely Face Serum (3 botol) = RM198
2. Diamond Firming Serum (3 botol) = RM198
3. Brace 8 Slimming (1 botol) = RM198
4. Wonder Perfume (1 box) = RM198


RM198 adalah harga yang perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agen dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.


BONUS PENGENALAN PRODUK


Sekiranya setiap agen yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan ataupun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agen akan mendapat bonus seperti berikut :

Level 1 : RM40
Level 2 : RM15
Level 3 : RM10
Level 4 : RM5
Level 5 : RM5
Level 6 : RM5
..........................
Total : RM80


Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yang berminat anda sudah mampu mendapat keuntungan sehingga RM80 dengan setiap 1 pakej terjual.

Brace Beaute memberikan anda gaji RM1500 - RM3000 sebulan dengan bermodalkan serendah RM198.

Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama brace beaute.

JOMM.. TUNGGU APA LAGI.
Ramai-ramai jadi Agen Affiliate Dropship Brace Beaute.

Jom bertindak sekarang !



Harga : RM210 sebotol
Berat : 300gram

Harga agen affiliate : RM198 sebotol


Untuk keterangan lanjut tentang Brace 8, bolehlah hubungi :

Facebook Page : Brace Beaute HQ
Facebook : Zul Fattah Saleh
No tel : 011-16840717



Saturday, October 15, 2016

Collabration with TheCovets | Beauty Magazine






Collabration with TheCovets Beauty Magazine | Semua orang minat untuk jadi cantik, tapi tak semua orang pandai jadi cantik. Jangan rasa rendah diri, sebab TheCovets boleh membantu anda sebagai seorang wanita yang sentiasa memikirkan tentang kecantikan. Terdapat banyak tips-tips yang dikongsikan tentang dunia kecantikan di situ.





Apa itu TheCovets ?


TheCovests adalah sebuah majalah online yang dikenali sebagai "Malaysia's first beauty platform" yang berkongsi tentang dunia kecantikan bukan sahaja luaran bahkan dalaman juga. Antara tips-tips yang disediakan seperti penjagaan skincare, makeup, rambut, perfume, mata dan macam-macam lagi. Jika terdapat brands baru datang ke Malaysia atau Singapura, mereka akan berurusan dengan blogger atau pun influencers untuk promosikan brands terbaru.





Ini antara tips-tips yang terdapat di laman TheCovets. Terdapat banyak lagi maklumat tentang dunia kecantikan. Untuk lebih maklumat bolehlah pergi Thecovets untuk menambahkan lagi ilmu tentang tentang dunia kecantikan.

Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini TheCovets telah berkolaborasi dengan blogger seramai 100 orang yang terdiri dari Beauty and Lifestyle Blogger. Dan yang menariknya, Wawa dengan excitednya nak bagitahu bahawa Wawa turut tersenarai dalam 100 orang blogger tersebut untuk berkolaborasi dengan TheCovets-- "Malaysia's first beauty platform" untuk kategori Beauty Blogger. Korang boleh check nama Wawa di senarai contributors.






Oklah, nantikan perkongsian seterusnya dari Wawa tentang TheCovets
Tak sabar nak kongsi tentang kecantikan! Hehehe..


Boleh cari maklumat lanjut tentang TheCovets melalui :-


Instagram : @the.covets
Facebook : TheCovets



Wednesday, October 12, 2016

Rimas Dengan Rambut Gugur? Nutri M Anti Hairloss Regimen Boleh Selesaikannya!





Rimas Dengan Rambut Gugur? Nutri M Anti Hairloss Regimen Boleh Selesaikannya! | Siapa pernah alami rambut gugur? Korang mesti rimas kan bila tengok segumpalan rambut kat lantai. Bukan segumpal je, bertaburan bersepah! Nak menyapu satu hal. Paling geram even sehelai rambut nampak selepas sapu rasa macam nak mengamuk! Hahaha.. 




Korang masih ingat lagi tak pertanyaan Wawa di facebook seperti gambar di atas ini? Ramai gila yang share produk dan petua untuk rambut gugur. Terima kasih sebab prihatin. Ada juga yang tercari-cari ada tak produk yang berkesan atau yang boleh membantu mengurangkan rambut gugur. Wawa memang amat bermasalah dengan rambut gugur ni. 

Lagi-lagi kalau Wawa sakit kepala migrain, memang habis gugur rambut macam musim luruh. Kalau bangun tidur tengok bantal je dah penuh rambut satu bantal. Kalau mandi pula, sekali basuh rambut, boleh segenggam rambut gugur. Kalau sikat rambut? Jangan tanyalah, memang problems takkan setel. Dah macam-macam petua atau produk lain Wawa cuba tapi sama juga keadaan.

Alhamdulillah, pertanyaan Wawa di facebook telah mendapat perhatian dari seorang pengasas berkaitan produk penjagaan diri dan kesihatan berasaskan herba untuk memberi peluang Wawa untuk mencuba produk beliau. Nutri M mempunyai 2 produk iaitu Anti Hairloss Regimen dan juga Black Shampoo. Mari Wawa perkenalkan serba sedikit tentang produk Anti Hairloss Regimen by Nutri M.





KEISTIMEWAAN NUTRI M ANTI HAIRLOSS REGIMEN

1. Merawat masalah keguguran rambut dengan cepat dan berkesan
2. Dirumuskan dengan 100% herba premium terpilih dan bebas dari kimia
3. Melambatkan proses penumbuhan uban dan mengurangkan kelemumur
4. Merawat kegatalan kulit kepala
5. Merawat kelemumur selepas 2 kali cucian

Antara kandungan herba premium terpilih adalah Akar Ginseng, Chinese Knotweed, Touki Ekisu, Bunga Za'afran dan Akar Halia yang kaya dengan vitamin dan mineral dalam mengembalikan semula kekuatan rambut serta membantu pertumbuhan rambut baru. Sangat sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan.


CARA MENGGUNAKAN ANTI HAIRLOSS REGIMEN


 


Herbal Shampoo ini diperkaya dengan pati bunga Saffron dan juga mempunyai vitamin bagi membaiki rambut yang rosak, menyejukkan kepala secara semulajadi. Cara pakai mula-mula gunakan syampu ini, letak sedikit kat tapak tangan. Walaupun sikit, ianya sudah memadai untuk 1 kali basuhan rambut. Gosok rambut dan urut selama 5 minit supaya herba syampu melekat ke akar kulit kepala. First try memang rasa sejuk je kepala berangin gitu.



Selepas keringkan rambut, terus sapukan gel essence ini yang berfungsi sebagai tonic rambut untuk menguatkan lagi akar rambut dan pertumbuhan rambut baru. Cara pakai amat mudah, picit sedikit dan sapukan dibahagian rambut yang masalah. Urut lama sedikit bagi ianya meresap betul-betul ke dalam akar kulit rambut.



Review / testimoni Wawa selepas menggunakannya :

Selepas dapat saja produk ini Wawa terus mencubanya. Bau herba ala-ala dalam spa menusuk hidung. Tapi bau dia sedap. Bukan bau macam ubat-ubatan herba. Senang kata bau dia sedang-sedang jelah. Kalau korang pernah masuk spa untuk rawatan rambut, memang bau dia seakan ini lah. Bau herba lembut orang kata. Hihi!

Pertama kali mencuba, rasa segar kepala dan Wawa dapati kurang sedikit rambut gugur. Malah, rambut terasa lembut je untuk pertama kali guna. Esok pagi bangun tidur, tengok rambut kat bantal pun dah berkurangan. Wah! Excited weii!! Tapi takpelah, Wawa nak mencuba selama 1-2 minggu. Seminggu Wawa hanya menggunakan 4 kali sahaja. 

Alhamdulillah, dah 2 minggu Wawa mencuba Nutri M Anti Hairloss Regimen ini dan ianya sangat membantu mengurangkan masalah rambut gugur. Nak kata langsung tak ada gugur mustahil. Kalau ada pun boleh kira berapa helai saja. Tak macam dulu serabut dan rimas tengok.

Jimat boleh tahan 1-2 bulan, ikut pada penggunaan masing-masing.


Testimoni customer-customer yang lain :




INFO PENTING NUTRI M :

1. KKM approved > NOT 150905157K
2. Halal dan selamat digunakan tanpa ragu-ragu
3. Produk milik Melayu BUMIPUTERA
4. Diyakini ramai pengguna sejak tahun 2010




Wawa teramatlah puas hati dengan Nutri M Anti Hairloss Regimen ini sebab ianya betul-betul membantu Wawa atasi masalah rambut gugur. Walaupun tidak secepat seperti testimoni yang lain, tapi ianya berkesan bagi Wawa. Bagi korang yang hadapi masalah yang sama seperti Wawa, bolehlah korang mencubanya. 

Packaging yang sangat menarik, Sesuai jika ingin menghadiahkan pada ahli keluarga, pasangan sendiri atau pada yang berkenaan. Yang penting, ianya very highly recommended!




Rimas dengan rambut gugur? Takkan tengok rambut gugur hari-hari?
Berminat untuk mencuba? 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi :

Instagram : nutri_m
Whatsapp : +6019 311 7254



Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara