Tuesday, April 19, 2016

Gift Giving Online Shop by Printcious




Gift Giving Online Shop by Printcious | Baru-baru ini Wawa terfikirkan apalah hadiah nak bagi pada birthday, party event, wedding atau hadiah untuk seseorang yang boleh dibuat kenangan selain membeli set cawan, set cadar, frame. Sebab kalau beli macam itu tak boleh custom made langsung. Rasa macam rugi je kan sebab orang yang dapat tu tak tahu dari siapa.

Tapi Wawa baru tahu ada satu website ini boleh customized hadiah yang nak diberi pada orang! Seriusly, sangat best sebab inilah website yang Wawa tercari-cari selama ini. Mesti Korang pun tercari juga kan? Bila dah tahu ni macam-macam dalam kepala dah terbayang-bayang beli apa. Sabar Wawa jangan terburu-buru. 




Printcious yang dikenali dengan tagline "Precious Gifts From Your Heart" adalah salah satu website dimana kita boleh customized atau design dengan sendiri apa yang kita nak pada hadiah tersebut. Contohnya, Wawa nak bagi hadiah pada orang tersayang, Wawa pilih hadiah apa nak bagi dan seterusnya Wawa design ikut pilihan Wawa dan Wawa terus pos kepada orang atau pun pos kepada Wawa dan bagi by face to face. Its simple gaiss !!

Dalam website Printcious ada banyak pilihan hadiah yang kita boleh bagi pada orang antaranya ialah mug, tshirt, cushion, phone case, mouse pad, ceramic tile dan lain-lain. Wawa tengok website ni pun Wawa rasa tak sabar dah nak customized design sendiri! Sebelum itu, meh kita tengok kat bahagian Shop ada hadiah apa.




Haa, dah nampak kan? Ada bermacam-macam hadiah boleh pilih kat Printcious kalau nak bagi pada orang. Korang pilih jelah korang nak mana satu. Kalau Wawa first thing of course Wawa pilih tshirt sebab Wawa memang suka pakai tshirt. Lagi-lagi kalau customized ada nama sendiri. Korang nak letak nama ke, ayat love ke apa-apa pun boleh tak ada masalah. Begitu juga dengan pilihan yang lain. Kalau korang tak paham, korang klik je chat belah kanan bawah tu, customer services diaorang akan layan secara automatik dengan cepat dan pantas.



customized ikut pilihan korang


settle custom design

Dah settle custom? Rasa puas hati? Jangan tangguh lagi, pergi Add Cart dan Shopping! Senang je kan nak buat. Warna pilihan ada, size pun boleh tengok ukuran yang diberi. Korang just ikut arahan saja. Masa custom tu korang kalau nak design sendiri, klik Create dan pilih Tshirt. Nanti dia keluar gambar basic tshirt dan korang designlah nak letak gambar ke ayat ke. Ikut kreativiti design korang. Best kan? Macam designer dah rasa. Ewahhh !




Ini pula Wawa custom untuk Cushion for wedding. Ehh.. kantoi pulak :) Nampak macam comel, cute aje cushion ni kan? letak dalam bride room nanti. Haha. Nak letak muka korang dengan pasangan korang pun boleh. Sebab tu Wawa syok customized design. hehe.. Jom order dekat Printcious untuk hadiahkan kepada orang yang korang nak beri.


How to buy/contact :

Facebook : Printcious


Monday, April 18, 2016

Kedai Cetak T-Shirt Online Murah di Auditra Printing

 




Kedai Cetak T-Shirt Online Murah di Auditra Printing | Sekarang banyak kedai T-shirt printing tapi tak semua kedai hasilnya memuaskan. Mungkin dari segi kualiti mereka atau harga yang mahal. Baru-baru ini, Wawa ada survey dan ternyata tidak menghampakan! Kedai cetak T-shirt online murah by Auditra Printing memang terbaik!



Apa itu Auditra Printing & Embroidery ? 
Auditra Printing & Embroidery adalah salah satu kedai cetak T-shirt yang dikenali dengan "PAKAR CETAK T-SHIRT ANDA" yang terletak di Shah Alam, Selangor. Ini kerana mereka juga menyediakan servis cetak dan sulam t-shirt yang cepat dan berkualiti dengan harga yang murah dan berpatutan. 




Antara perkhidmatan Auditra Printing yang lain termasuklah :

 Cetak & Sulam Tshirt
 Custom Made Tshirt
 Baju Koperat
 Jaket Varsiti
 Jersi Pasukan
 Bunting Banner
 Flyers / Business Card










KENAPA PERLU ORDER DENGAN AUDITRA PRINTING?

Untuk pengetahuan anda, mereka menyediakan perkhidmatan design secara PERCUMA! Kedai lain susah tau nak tawarkan design percuma. Ini kerana mereka sudah berpengalaman selama 2 tahun dalam industri percetakan. Bukan itu sahaja, harga yang mereka berikan pun sangatlah berpatutan dan dijamin  terbaik dan berkualiti. Selalunya kedai printing minimum order 50 helai ke atas, tapi dengan Auditra Printing, serendah 2 helai sahaja minimum order tau. Memang syok dengan servis mereka! Sudah ramai yang menempah dan mereka sangat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan.

Anda dah tak perlu pening kepala nak design sebab percuma je design. Tak rugi pun nak cuba sebab ia tiada cas tersembunyi!  Anda juga tidak perlu pergi ke kedai sendiri sebab ia menjimatkan masa, tenaga dan duit anda. Order je terus melalui online dan barang sampai ke rumah anda. 

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan :

XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/X, 
Pusat Komersial Seksyen 7, 
40000 Shah Alam, Selangor. 

ATAU,

whatsapp terus 018-987 2310 



Friday, April 15, 2016

Perfume Terlajak Laris ! Jatuh Hati dengan Dexandra

 






Perfume Terlajak Laris ! Jatuh Hati dengan Dexandra | Masing-masing mesti ada favourite bau wangian sendiri kan? Kalau Wawa dulu Wawa suka beli Victoria Secret Original punya sebab VS banyak bau sweet buah dan floral. Dan juga Dior koleksi Wawa dulu. Tapi susah nak jumpa perfume yang long lasting.. Sobs sobbss..

Baru-baru ini, Wawa kerap ternampak posting kat news feed di facebook tentang Dexandra Perfume. Dalam fikiran Wawa ye je dexandra ni bau macam yang original dari luar negara tu, macam tak percaya je bau Dexandra ni long lasting. Sebab Wawa dah penat cari perfume yang tahan lama bau dia! Macam tipu je! Sampailah Wawa sanggup pergi ke semua kedai yang jual Dexandra semata-mata nak bau wangian Dexandra tu macam mana. Hebat tak Wawa? Hahaha..



Alhamdulillah rezeki Wawa dapat grab salah satu perfume Dexandra, dan apabila Wawa dah hampir stalker kat kedai-kedai yang menjual Dexandra, Wawa decide pilih salah satu nama perfume for women. Korang rasa Wawa ambil yang mana? Tak sangka bau yang Wawa pilih tu one of top 10 Dexandra Perfumes! Weeehhhuuuu... Antara pilihan-pilihan perfume yang Dexandra ada :


(click image to view in large image)


Mula-mula memang Wawa kurang percaya dengan Dexandra sebab takut harapan punah retak seribu. Ecewaahhh! Haha.. Tapi tak sangka setelah dapat grab one of perfume by Dexandra, memang Wawa terus tersuka tanpa sengaja! Memang jatuh hati dengan Dexandra uollss! Lagi-lagi sekarang ni Dexandra memang terlajak laris!



Perfume ini memang tahan lama, bila Wawa try pakai haritu pergi survey barang dari pagi sampai ke petang, still bau lagi even badan dah berpeluh banyak. Bau perfume tetap kekal tau! Tu yang Wawa jatuh hati sangat dah dengan Dexandra! Esoknya Wawa pakai pergi majlis kahwin, pun ramai yang tegur masa bersalaman. Sampai Wawa rasa diawang-awangan kena puji. Ahakks!! Padahal diaorang puji bau perfume bukan Wawa! Haha.. Tapi kena tempias pun jadilah kan... kekekeke..

Wawa ni membebel je tau, korang mesti tak sabar nak tau kelebihan Dexandra Perfume kan? Oklah, meh Wawa share ciri-ciri yang lain yang ada pada Dexandra :

1) 35ml, EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa dan permintaan rakyat MALAYSIA

Bagi yang tahu lagi, Nabil Raja Lawak dan wife Nabil, Zira adalah Duta Dexandra! Nabil pernah bawa masuk Dexandra ke Astro Ria dalam rancangan MeleTOP dan juga Radio Era FM.

video

Haa, apa tunggu lagi! bagi yang nak cuba bolehlah grab perfume by Dexandra sekarang. Harga sangat berpatutan, tapi bau wangian setanding dengan bau perfume antarabangsa uollss ! Dari korang beli perfume mahal beratus-beratus tapi botol kecil je, better uolls beli perfume Dexandra yang sangat long lasting ni. Murah tak cecah ratus dan isipadu pon 35ml tahan sampai berbulan-bulan.




Inilah pilihan Wawa, bau Chloe by Dexandra ni memang long lasting tau. Spray sikit je kat nadi bahagian badan dan bau dia kekal even uolls basuh badan or tangan. Jangan risau perfume ni sangat sesuai untuk dibawa untuk solat. Owner Dexandra pun orang melayu. Jom kita support bisne orang melayu dari beli yang antarabangsa. Hehe...




Cara untuk membuat tempahan :

Fanpage : www.facebook.com/chettakiomey
Instagram : www.instagram/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 0132644310 (Lia)



Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara