Sunday, December 25, 2016

Bakal Melangsungkan Contest Wang Tunai RM100 !!!







Bakal Melangsungkan Contest Wang Tunai RM100 !!! | Hai korang, apa khabar semuanya? Oklah, Wawa malas nak bebel panjang. Korang dah baca title entry betul-betul? Ha, kali ini Wawa nak buat contest. Hadiah tak besar mana tapi zaman sekarang RM1 pun berharga kan?

Tertanya-tanya contest buat dekat mana? Jangan risau untuk contest ini akan diadakan di Facebook dahulu. Akan datang GA di blog pula.

So, korang nak join tak? Kalau nak get ready tau, nanti Wawa announce kat facebook bila waktunya.

Follow facebook Wawa atau set as 'see first' untuk pengumuman contest! 


THANK YOU !


3 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara