Wednesday, February 5, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida








Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com

jum reramai join Giveaway dr Dunia Shida !
best sebab xbanyak syarat nak kena follow tapi hadiah melebihi dari syarat2 yang dikenakan!
apa tunggu lagi , jum join !

tamat : 18/02/2014

12 comments:

  1. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  3. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  4. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  5. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  7. Saya datang dari Planet yang sama. Saya ditugaskan untuk mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  8. Hai nad join jugak ! Jemput singgah :)
    http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  9. good luck yaaa..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  10. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jom singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  11. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)