Monday, December 2, 2013

Last Semester - 3 Minggu sahaja lagi !!






Dah lama tak update blog kan? Actually, wawa sekarang sangat busy dengan last sem tahun akhir :) Exactly, wawa student tahun akhir kos Quran dengan Multimedia. Sekarang busy dengan asgment, group project dan Final Year Project..kos wawa ni majo Quran mino Multimedia. Tapi sekarang banyak kerja dari Multimedia punya .

Ada kena buat mascot bergerak, animasi 2D, E-portfolio guna html5, Digital Resume dan banyak lagi . Ohh, memang rasa pening dan serabut. dgn final year project lagi, wawa xamik tesis tapi buat projek punya . Kumpulan wawa buat web interface based on Database . Kawan-kawan wawa yang lain ada buat Courseware learning dan software.

Only have 3 weeks !! before start study week and final exam kami . So, kena pulun habis2 lah ! minggu depan memang banyak kena hantar assignment . Last submit final year project pun minggu depan. Harap2 inilah kali terakhir dan terbaik dari kami pelajar tahun akhir tahun 4 kos QM :)

Di sini , wawa nak selitkan gambar kelas akhir untuk subjek Human Computer Interaction dimana kami membuat Kiosk . Thanks to Dr. Roesnita Ismail for teaching us ! ^^










Thats all from me. Entry seterusnya akan diupdate lagi. Doakan wawa dipermudahkan segala urusan :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara