Sunday, September 1, 2013

PEMENANG !! GA Ramadhan dan Birthday Wawa






ENTRI MELEKAT UNTIL 1 SEPT 2013 !!
NEXT PAGE FOR NEW ENTRY

Assalamualaikum :)
1st of all , wawa nak minta maaf sangat2 sebab lewat umum
btw, wawa just ckp tamat 15 Ogos bkn umum time tu kan ? :D
so , anda kenalah bersabar ya :)

selepas raya wawa sangat2 busy dan takde masa update blog
sebab banyak program time raya
after than , wawa sakit hampir seminggu 
sekarang baru sihat alhamdulillah

maaf buat korang tertunggu - tunggu wawa umum :)
pemenang kali ni wawa pilih by Random.Org
selepas itu wawa akan tapis pula 
dgn cek yg terpilih by random , wawa akan tgok siapa follow semua syarat2 yg ditetapkan
siapa main ngelat atau main tipu , sorry to say lar
pemilihan by random secara auto ditendang oleh wawa ^_^
pemilihan pemenang by random dan cabut tangan so harap maklum !

wawa xsuka anda main tipu ya 
syarat simple jadi sila follow betul2
seramai 20 orang bertuah dipilih :)
now wawa akan umumkan senarai pemenang !

** pliss refer no penyertaan korang di sini --> senarai peserta

tolong redha dgn keputusan yg diberi ya . TQ :)

Top Referral :
Kain Sarung Tenun --> PM HERE
Top up RM10 --> PM HERE
No 9

Top 3 bloggers :
1) Shawl Pashmina Plain 1 helai + 1 baju --> PM HERE
No 49 

2) Shawl corak + 1 t-shirt lengan panjang --> PM HERE
No 65 

3) 1 baju + 1 pen cenderahati + 1 lilin cenderahati --> PM HERE
No 33

Cabut Tangan by Wawa (ditapis) :
1) Eyemask/Lipmask + 3 pcs Siseido mask --> PM HERE
No 26

2) Eyemask/Lipmask + 3 pcs Siseido mask --> PM HERE
No 80

3) 1 pen + 1 lilin cenderahati --> PM HERE
2 bookmarks --> PM HERE
No 58

4) Bawal 3 tones 1pcs --> PM HERE


No 41

5) Bawal 3 tones 1pcs --> PM HERE
No 83

6) Bawal 3 tones 1pcs --> PM HERE
No 39

** pemenang bawal 3 tones boleh pm fb wawa utk dptkn no tel sponsor jika nak cpt ya

Random.Org dan ditapis :
1) Hiasan Meja --> PM HERE
    keychain 1pcs --> PM HERE
No 23

2) 1 buah buku Islamic --> PM HERE
     keychain 1pcs --> PM HERE 
No 11

3) Top up RM5 --> PM HERE
No 32 | No 25

4) Top up RM5 --> PM HERE
No 29 | No 71

Random.Org :
1) 1 pcs bookmarks --> PM HERE
     Top up RM3 celcom --> PM HERE
No 43

2) 1 pcs bookmarks --> PM HERE
     Top up RM3 celcom --> PM HERE
No 1 

3) 1 pcs bookmarks each --> PM HERE 
No 5 | No 70

** PERHATIAN !! Hadiah boleh dituntut sehingga 1 September 2013 sahaja . Harap maklum !

Tahniah kepada para pemenang . Bagi yang tak menang belum ada rezeki boleh cuba lagi :)
Jika ingin menuntut hadiah kene ada cara ya jangan main terjah :) boleh tuntut terus kpd sponsor dengan click "PM HERE" dan akan terus ke facebook sponsor .

contoh tuntut hadiah :

Salam , saya adalah pemenang dari GA Ramadhan dan Birthday Wawa ingin menuntut hadiah . Dan berikutnya adalah details dari saya . TQ :)

♡ NAMA :
♡ ALAMAT :
♡ NO HP :
♡ LINK ENTRY PENYERTAAN DAN NO BERTUAH :
♡ RANGKAIAN dan NO TEL ( Nyatakan maxis/celcom ) jika menang topup sahaja :


Terima kasih kerana sudi join GA wawa tak seberapa ini dan mohon maaf atas kelewatan umum pemenang atas sebab tertentu .
Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara