Saturday, July 28, 2012

terjah sini yukk !




Assalamualaikum !
hari dah nk tyme buka pose ;)

korang suka tak terjah something ?
nak ajak korang terjah
click link bawah ni taw !


okee , korang terjah lahh mereka :)
okbaii!~

Monday, July 23, 2012

Adad makin besar menjangkau 7 bulan !




بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ! shbt2 bloggers :)

Alhamdulillah dah masuk arey ke-4 kita menjalani ibadah puasa ~ terasa sungguh sekejap masa berlalu kan ?? smoga kita dpt perbanyakkan amalan2 bulan puasa ni~

kali ini nk post sikit picture anak buah saya yg bulat macam saya ! HAHA :D dah 3 bulan xjumpa c bulat nih kangen sangat2 :) jum tengok peredaran tumbesaran c bulat ni dr kecik !!~


dalam hari lagi


1-3 bulan

 

 4 bulan





5-6 bulan

makin comel lak c bulat nih ! :)
nanty moksu wt album yee ! ^_^

okbaii !!

mintak tolong LIKE link bawah ni yee ! tq :)

Sunday, July 22, 2012

1st GiveAway by Fatin & Fatini




Assalamualaikum !!
kembali menyertai GA lagi ! ^_^
meh join GA 2 org capital 'F' nih ! hehe~


  Click banner to join !!

 da click ke belom ?
okeyyh ! skang tyme tuk TAG org !~

2 bloggers di TAG :

okbaii !!~

Sunday, July 1, 2012

berakhir sudah --> Final Exam sem 4 !





Assalamualaikum !
akhirnya tamat jua final exam aku 
sbg pelajar Usim untuk sem 4 ni !
berbaki ag 4 sem weyhh !~

 

oklah ~
cuty bermula skang smpai awl bln 9 mybe 
nak buat apa ekk ?
sape skang tgh cuty sama ngan aku ?

# mintak jasa baik rakan2 blogger la , boleh tak ?? hik3x .. tolong like pages aku . Link disertakan kat bawah ni . click citu taw !! tenkiu !! ^_^ 



Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara