Tuesday, February 21, 2012

kehidupan mahasiswi sem 4 bermula !



Assalamualaikum !
okeeyy . lame tak update belog !
coz laptop takde lagi hilang . huhu ~
aku nk share ngn blogger disini tntang mylife !

kehidupan sebagai mahasiswi pada sem 4 dah bermula pada 20hb Februari 2012 .
jadi mestii ada nak tahu subjek or madah apa kali nih aku amik kan ?
meh cinie aku share ngan korang meta .


 
itu lah subjek yang aku amk . 7 subjek pula kali ini . ade 2 subjek tuk grapik !
adess !!!~ parokkk .

 

ini pulak jadual kuliah sahaja !
jadual tutorial belum kuar . aku update nanty ok !
okbaii !!~
 


Wednesday, February 1, 2012

jumpa mereka lagi !!



Assalamualaikum !
aku heppy malam nih !!~

Mehh , Juwekk nak berceritera ngan korang . actually , i've found them ! err , watever laa . yupp ! mybe makan masa yg lama sikitlaa bru jumpa dorang . nasib baik ada fb kan ? hehe ~ hampir nak 10 years long time no see both of them ! dari aku rendah sampai la ke universiti . nak tauu ??

 

Yupps ! dulu sekolah rendah darjah 5 until darjah 6 aku sekolah kat Sekolah Rendah Islam (SRIabim) kat Johor Bahru laa . adalah dari year 2002-2003 . yelaa , hampir 10 years ago kami tak jupe kott ! hebatt tak fb nih ? but , aku da lama add sorg budak ni tapi xapprove aku ! hampehh ~ nak terjah tak sape budak tuh yg dulu satu kelas ngn aku ?? jum terjahh .

cer try click link sebelah >>>>>  Ahmad Nordin

Itulah budaknyaa ! haa , mmg ah dia kata tak kenal aku coz letak nama fb pelik Peyek Penyek ! err , alaa sedapp tuh nama tuh ! hehe ~ naseb baik la dia approve aku . kalo takk memang laa kan ? and then alang2 tuh nklaa add akaknya sekali ! jangan pikir hok lain . aku kenal akak dia pon satu SRIabim . akak dia darjah 6 , aku darjah 5 . so kami kenal laa gitu2 kan . nasib akak dia ingat nama aku even xbape ingat muka aku . huhu !~ jum tengok fb akak dia ! :)

cer click link sebelah nih plak >>>>> Hamidah Nordin

Oklaa , inilah adik-beradik yang aku dapat carik yang pernah 1 sekola rendah dengan aku . siapa lah lagi kawan-kawan aku yg lama aku tak dapat jejak kan ? 

**** mintak tolong kerjasama korang klik link bawah nih . terima kasih :)



Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara