Sunday, January 29, 2012

tahniah ! Hafiz rangkul 2 kategori dalam AJL 26 !



Assalamualaikum !

tahniahh Hafiz !
 

Juara AJL ke-26 !
"Awan Nano"

Tengah dok sedapp layan AJL nih , sebabnya kebanyakkan lagu-lagu feberet aku ! kecuali 1st song la . aku tak paham . tak dapat hayati lagunya . sorry !~ anway , makin lama makin mantap . dan tersemburlah siapa yang bakal memenangi kategori untuk AJL ke-26 kali ini .

Juara 
Awan Nano by Hafiz AF7

Naib Juara
Beribu Sesalan by 3 Suara (Ning,Sheila,Jac)

Tempat Ketiga
Karma by Faizal Tahir

Vokal terbaik
Hafiz AF7 - Awan Nano

Persembahan terbaik
Alyah - Kisah Hati

Apa-apa pun , congrats ! siapa yang menang malam ni . yang kalah tu bukan xbest tapi perlu mantapkan lagi dan mempertahankan industri muzik . keputusan juri sangat professional . memang ramai menjangkakan lagu Awan Nano akan menjuarai AJL kali ini .

*** harap2 la lagu Ombak Rindu by Hafiz dan Adira akan masuk untuk AJL ke-27 pula !! :)

Saturday, January 28, 2012

adad pengubat lara aku !



Assalamualaikum !!!

dah lame xupdate entryy .

skang nih aku baru start cuti semester but 1 month only ! sedeeyy kan ? now baru 1 week cuty . actually , masa nak balik after last exam tuh ( 20 / 01 / 2012 ) tarikh keramatt yg xdapat aku lupakan laa . tgh dok sebokk kemas barang , ttbe pasan 1 beg lptop aku hilang ! try tye kawan ne taw teramik tp cek xde , so aku mencari kat uma baru xde jugak ! 3-4 kali aku ulang-alik ngan abg aku . yg hilangnya beg laptop yg berisi LAPTOP acer , Broadband mxs , beserta purse aku yg ade I/C , kad bank Islam , atm Maybank , kad matrik , dan DUIT dalam ratusan gak . ckp dgn fmly but kne marah laa mula-mula . then dorang suruh report polis sbb i/c tu penting . yg lain pon same penting .

then malam gi balai , ce cer kat pak polis dia kata boleh la buat laporan sbb if aku balik Johor susah nk wt laporan takot polis Johor suruh wt laporan kt Nilai gak nanty . so aku pon terus la wt report polis . then kena pula soal siasat . adesss !~ ade laa dlm 2 jam kt balaii . then pegawai pon nk dtg uma kt Anggerik tuk tengok jelaa n amk gambar . ituu jee kann ?? hampehh ~

memang sedeeyy gilaa !!~ da meleleh airmata aku merembes ! sape2 yg aku egt aku terus ngaduu . semua bagi aku tu berharga sangat . tp bnde da lps kan , jgn laa dikenang sangat . haraplaa sape teramik or terjumpa ke apa , pulangkann ..~

tapii sampaii2 je rumahh , ttbe xingat langsung pasal kes tuh !~ sebabnya nampak dax bulatt ! holaa , anak buah aku Abdullah Syaddad !~ hehe ~ 1 minguu jaga dy atooii , macam2 karenah ade . malas cer panjang2 lebar , aku selitkan beberapa keping foto utk tatapan dan kenangan ! let's see it :

adad suka tydo kt bilik moksu dy ! ( bilik aku )

adad suka sangat aksi cmni !

npk sopan la skt tp bulaattt !

aksi ke-2 ! mmg xsuka dibedung dy !

bila da kene ribaa lenaa betol !

tdo riba moksu smpai ternganga mulut !

pndai dy wt mulut muncung bila aku ckp 
" moksu penatlaa kelon adad "
saboo jelaa kan .

okbaiii !!~

Friday, January 27, 2012

GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET




Assalamualaikum !

click banner to join !
sekarang nak tag :

tarikh tamat :
12 Februari 2012

okbaii !!~

Sunday, January 8, 2012

buah haty cinta pertama saya



Assalamualaikum
entry ni belum abes final exam ag.. tapi aku tengah excited gilaa . sebab dye laa . sape ?? BUAH HATI CINTA PERTAMA SAYA  . hmm , takk cayee ke ? hurmm , aku memag sayang dye kott ~ nak taw ke sapee ?? scroll ke bawah okeyyh ~
 
tembam gilakkk~

 
kau wtpa tu ha ?

 
nak gigit kau

 
ala-ala wt aksi menggoda

 
moksu tau awk laki, jgn cairkn moksu . :)

 
thniah abg ipar . :)


inilah buah haty saya . HAHA :) actually , ni adalah anak akak aku . kiranya dye nih adalah anak buah pertama aku . merupakan cucu sulung dalam family Johari bin Md. Noor . hehe ~ nama dye ? i dun noe laa , aku pon tak lawat dye lagi , call my sister xdapat . berat berapa pon tak tahu . ty da ada nama aku bagitahu yee . korag rasa muka dye macam moksu dye nih tak ? HAHA :)

xpee baby , ko tguu aku balik cuty nih . siap ko kena timang2, kne cium2 , kne peluk2 ngan aku . huhu ~ aku dulik apa , aku nak jaga dye jugak . :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara