Saturday, December 24, 2011

study week bermula final exam menjelma !!

Salam satu Malaysia !! okla , aku pun tak tahu nak bebel apa dalam entry nie coz xde masa nak post entry panjang-panjang . coz sekarag dah start ' study week ' so ' final exam ' pun makin dekat !! kat sini aku nak share sikit tentang subjek yang aku bakal duduki exam .





kepada rakan2 seperjuangan dan juga yang bakal duduki final exam di universiti korang tu , goodluck okeyhh!! do the best among the best !! chaiiyyoookkkk !!^_^

Friday, December 16, 2011

wedding my cousin 4 dec 2011


Assalamualaikum...

Malas nak bebel memanjang... aku boleh share jelah picture yang ada... ade banyak ag tapi xsempat nak share semua . so, akan datang tunggu jelahh eaa !!~









 kami sempat jugak nak snap picture ! HAHA ~





ok ni jee dpt share.. yg lain nty2 ok..
okbaiii~
Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara