Tuesday, April 26, 2011

blog ditinggal lama ??

5:37 AM 3 Comments
hye ! semua bloggie .. =)
arney aku baru nak memunculkan diri dalam blog ..
SORRY la , before nih aku BUSY sangat2 sampai tade masa nak update blog ..

apa.....???
hampir 2 BULAN aku x update ? alaa , leks ah lu ..
masih banyak lagi masa kan ? he he he .. 
anyway . mmg sem nih teramat busy sampai nk usik2 blog pun xde masa ..
so , bg sape2 yg FOLLOW my bloggie ni , sorry if xbg respons to u all .
2nd reason is line tenet kat hostel aku lembab sikit la .
tu kdg2 nak update blog berjam tunggu bole bkak page blogger .

my bloggie pun da cam sarang apa entah .
x berusik da HODOH benar rupanya . hehe .
xpe . nanty cuty sem aku ubah blog aku nih .

now , aku sdg hadapi FINAL EXAM ! 
so , aja2 fighting Juwekk !! ha ha ha .. =)
subjek sem nih :

- DAKWAH _ 26 Apr 2011
- BAHASA ARAB _29 Apr 2011
- ILMU TAJWID_3 May 2011
- GRAFIK WEB_6 May 2011
- DATABASE_10 May 2011
- BISNES_12 May 2011

doakan aku yee ! 
مع التوفيق بالنجاح 
kita bertemu lagi di lain hari ..
nanti after exam aku follow back blog korang . sorry im late . 
bubye dude ! =)